ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ 210.80.55.866

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ 210.80.55.866

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ 210.80.55.866

Αποφράξεις απο 20€ εως 40€ 24 ώρες το 24ωρο 

Στις Αποφράξεις Δροσιά διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τεχνικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας.

Η εταιρεία μας με τον σύγχρονο στόλο της από αποφρακτικά μηχανήματα και βυτία πολλαπλών χρήσεων, που μπορούν να αντλήσουν και να αποφράξουν ακόμα και τα πιο βαθιά και δύσκολα σημεία, καλύπτει όλον τον νομό της Αττικής.

Αναλαμβάνουμε με σύνθετα αποφρακτικά και βυτία πολλαπλών χρήσεων τον καθαρισμό, το πλύσιμο και την άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια, μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους. Οι αποφράξεις γίνονται γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά, δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο.

Οι αποφράξεις με κάμερα, τα τελευταία χρόνια προτιμώνται από τα συνεργεία αποφράξεων καθώς εντοπίζουν άμεσα το πρόβλημα που υπάρχει στις αποχετεύσεις. Έτσι, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν το κατάλληλο εργαλείο, ενώ παράλληλα αποφεύγονται οι πιθανές ζημιές.

Έλεγχος φρεατίων με κάμερα Δροσιά

Τα επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων τις εταιρίας μας, πραγματοποιούν τακτικά  έλεγχο στα φρεάτια και στις οικιακές σωληνώσεις. Ειδικά, όταν υπάρχει πρόβλεψη για έντονα καιρικά φαινόμενα ώστε να προλαμβάνουν μελλοντικές βλάβες.

Οι εξειδικευμένες αποφρακτικές εταιρείες  διαθέτουν τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να προλάβουν μία μελλοντική ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο του χώρου σου.

Μεταξύ άλλων, οι επαγγελματίες στις αποφράξεις, αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα αποφρακτικών εργασιών.
  • Ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας Δροσιά
  • Ξεβούλωμα μπανιέρας Δροσιά
  • Ξεβούλωμα τουαλέτα Δροσιά
  • Εκκενώσεις βόθρων Δροσιά
  • Άντληση υδάτων Δροσιά
  • Βουλωμένη κεντρική αποχέτευση Δροσιά
  • Ξεβούλωμα νιπτήρα Δροσιά
  • Φθαρμένοι σωλήνες αποχέτευσης Δροσιά
  • Απόφραξη φρεατίου Δροσιά

Οι Αποφράξεις Δροσιά αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, στην περιοχή της Αθήνας. Διαθέτουμε έναν σύγχρονο στόλο φορτηγών και μηχανημάτων πιεστικών, ηλεκτροκίνητων και αντλιοφόρων έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. 

Επίσης, διαθέτουμε κάμερες ενδοσκόπησης αποχετευτικών δικτύων για των εντοπισμό προβλημάτων όπως σπασίματα, καθιζήσεις και διαρροές. Υπάρχει δυνατότητα αντιγραφής της ενδοσκόπησης σε ψηφιακό δίσκο εφόσον πρωτύτερα έχει ενημερωθεί ο τεχνικός μας.

Έχοντας 30ετή εμπειρία οι Αποφράξεις Δροσιά αναλαμβάνει με συνέπεια, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα όλες τις αποφράξεις αποχετεύσεων στην περιοχή Δροσιά είτε πρόκειται για ιδιώτη, βιομηχανία, δημόσια υπηρεσία, κατοικία, εργοστάσιο, κατάστημα, ακόμα και πλοίο. Για αποφράξεις αποχετεύσεων Δροσιά καλέστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Για περισσότερη ενημέρωση καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και θα είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε χωρίς καθυστέρηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 

Σχόλια